Je woning een luxe uitstraling geven met deze tips Hoe hoog zijn prefab aanbouw kosten? Designvloeren

Aankleding

Een huis is pas af wanneer het volledig is aangekleed met accessoires, meubels en lampen. Hiermee kunt u eenvoudig uw stempel op het huis drukken. Bent u iemand die houdt van moderne meubels en strakke lijnen? Of houdt u juist van brocante artikelen met een gezellige en huiselijke sfeer? Of wilt u verschillende stijlen combineren tot één perfecte eigen stijl? Het is allemaal mogelijk.

Key items

Door de juiste key-items, ofwel hoofd items, aan het interieur toe te voegen, creëert u meteen een bepaalde sfeer. Zo staat een traditionele open haard voor gezelligheid en warmte en een witte bank in combinatie met een witte salontafel geven al snel een strak en klinisch uiterlijk aan uw woonkamer. Wanneer u geen uitgesproken stijl heeft, kunt u het beste kiezen voor hout in combinatie met zwart of wit. Door middel van kleinere accessoires kunt u het dan toch persoonlijk maken.

Accessoires

Wanneer de grote items zijn geplaatst, dan wordt het tijd om alles aan te kleden met accessoires. Een mooi kussen in de bank, een lampje op het tv kastje en een schilderij aan de muur. De kleine details maken uw huis meteen een stukje persoonlijker. Wanneer u het interieur redelijk neutraal heeft gehouden, dan kunt u middels accessoires in één kleurfamilie de boel een beetje kleur geven. Het is niet aan te raden om teveel kleuren te combineren, want dan wordt het al snel een bonte kermis.

DIY accessoires

Wanneer u écht uw eigen stempel op uw interieur wilt drukken, dan is het mogelijk om zelf aan de slag te gaan met accessoires in huis. Decoratieve items zijn vaak eenvoudig zelf te maken, en dan kunt u ze ook nog eens geheel naar uw eigen zin maken. Op deze manier geeft u een unieke touch aan uw interieur. Wanneer u over een beetje creativiteit en twee rechterhanden beschikt, dan is dit absoluut een mooie kans om uw interieur te personaliseren.

Artikelen

Waarom je aandacht moet besteden aan de buitenkant van je bedrij

Een eigen bedrijf wil je natuurlijk goed op de kaart zetten, Hier zijn verschillende mogelijkheden voor. Had jij al eens stilgestaan bij de buitenkant van je bedrijf? De uitstraling van je bedrijf is natuurlijk onderdeel van je visitekaartje. Als de buitenkant van het bedrijf er aantrekkelijk uitziet dan zul je merken dat klanten sneller naar

Lees meer...

Verlichting

De verlichting in een ruimte is een echte sfeermaker. Door bepaalde gedeeltes van een kamer te verlichten en anderen juist niet, ontstaat er een speels geheel van licht in een ruimte. Daarnaast is het natuurlijk ook erg praktisch, vooral op strategisch gekozen plekken zoals boven de keukentafel. Een goed lichtplan kan een ruimte echt doen opl

Lees meer...

Unieke decoratie mogelijkheden

Wanneer u eens iets anders wilt dan iedereen al heeft, dan kunt u kiezen voor unieke decoratie in uw interieur. Wij geven u graag enkele opties waarmee u uw interieur kunt decoreren zonder dat het “standaard” en saai wordt.

Decoratiepanelen

Een decoratiepaneel is dé manier om een wand te voorzien van

Lees meer...

Interieurdesign op maat

Het inrichten van een interieur is iets dat niet iedereen zo maar kan. Het is een talent en het vereist dan ook een grote dosis creativiteit om het interieur zodanig in te richten dat alle bewoners zich thuis voelen. Wanneer u niet (of niet voldoende) beschikt over dit creatieve talent, dan kunt u er altijd voor kiezen om een interieur design

Lees meer...