Unieke decoratie mogelijkheden Glazen ramen Interieurdesign op maat

Designvloeren

Een mooie vloer is meteen tekenend voor de gehele ruimte. De vloer beslaat namelijk een groot oppervlak en zal dus meteen de sfeer bepalen in een kamer. Er zijn veel mogelijkheden omtrent vloeren, vooral op het gebied van materiaal en kleur is er ontzettend veel keuze. Een vloer is eigenlijk altijd maatwerk, want iedere kamer is anders. Echter, door middel van goed advies kunt u met een maatwerk vloer specialist eenvoudig een geschikte vloer uitkiezen voor uw kamer.

Wat voor vloer?

Welke vloer u kiest voor uw kamer, is afhankelijk van een aantal factoren. Allereerst zijn er natuurlijk uw wensen en het budget. Vervolgens wordt er ook gekeken naar bijvoorbeeld lichtinval, onderhoudsvriendelijkheid en materiaalkeuze. Gaat u voor hout? Kiest u parket of laminaat? Of gaat u voor een meer industriële look met een gietvloer of betonvloer? Het is allemaal mogelijk. U kunt uw wensen en eisen bespreken met een vloerspecialist, die vervolgens meteen een passende offerte voor u uitbrengt.

Gietvloeren

Een heuse trend is de moderne gietvloer. Een gietvloer wordt, zoals de naam al doet vermoeden, gegoten. Hierdoor ontstaat een glad en mooi resultaat. De betonlook gietvloer is een robuuste vloer die ontzettend goed staat in een wat moderner huis. Een dergelijke vloer is eenvoudig schoon te houden en kan eventueel worden voorzien van een laagje was voor een subtiele glans.

Wilt u een vloer op maat laten leggen? Maak uw wensen kenbaar door ons een offerteaanvraag te sturen. Wij zorgen er vervolgens voor dat de aanvraag wordt verspreid in ons netwerk. U zult dan snel worden voorzien van scherpe offertes van diverse partners.