Badkamer op maat Tegels op maat Zelf elektra aanleggen of laten doen door een professional?

Glazen ramen

Ramen op maat kunnen om verschillende redenen worden toegepast in huizen en kantoorpanden. Heeft u bijvoorbeeld een niet-standaard maat raam nodig? Of wellicht een aparte vorm, bijvoorbeeld rond of met afgeronde hoeken? In dat geval is maatwerk de oplossing. U hoeft geen genoegen te nemen met minder dan perfectie. U hoeft uw ideeën en wensen niet aan te passen omdat deze ramen niet standaard geleverd kunnen worden. Er zijn voldoende glasbedrijven die wél maatwerk leveren, en wij hebben deze allemaal in ons netwerk zitten.

Voorzetramen op maat

Wanneer u woont of werkt in een monumentaal pand, dan wordt het vaak niet toegestaan door de gemeente om dubbel glas te plaatsen. Dit zorgt er namelijk voor dat de algehele aanblik van het pand wordt aangetast, en dat het dus niet meer is zoals het was. Toch is dubbel glas een must, zeker in het koude en gure weer in de herfst en winter. De stookkosten rijzen anders de pan uit. U kunt dit oplossen door te kiezen voor voorzetramen op maat. Deze ramen worden van binnenuit in het kozijn geplaatst zodat er een illusie van dubbel glas bestaat. Van buiten zal het pand echter onaangetast blijven. De stookkosten zullen drastisch worden verlaagd wanneer u gebruik maakt van voorzetramen.

Maatwerk ramen voor u

U ziet dat maatwerk oplossingen niet uitsluitend een esthetisch effect hebben, maar ook een economisch effect. Voorzetramen zullen u in de toekomst namelijk veel geld besparen! Heeft u maatwerk ramen nodig? Zet uw wensen in het offerteaanvraag formulier en wij zorgen ervoor dat uw aanvraag bij diverse glasbedrijven terecht zal komen!