Designvloeren Waarom je aandacht moet besteden aan de buitenkant van je bedrij Schoonmaaktips die het jou een stuk makkelijker maken

Snelloopdeuren

Heeft u een kantoorpand of fabrieksruimte die praktisch en energie efficiënt ingericht dient te worden? Het toevoegen van snelloopdeuren is dan een goede oplossing. Deze deuren staan bekend om hun snelle openings- en sluitingstijd. Wanneer u bijvoorbeeld een in- of uitgang heeft die veelvuldig wordt gebruikt, dan kunt u deze afsluiten met een snelloopdeur. Dit werkt zelfs voor voertuigen zoals heftrucks.

Hoe werkt een snelloopdeur?

Een dergelijke deur is voorzien van een sensor die het voertuig of de persoon op tijd detecteert. Hierdoor kan de deur zich openen wanneer dit nodig is. De deuren openen zich naar de zijkant, waardoor  Dit is vooral handig wanneer een ietwat warmere ruimte gekoppeld wordt aan een koude ruimte (of buiten). Doordat de deuren zich snel openen en sluiten, krijgt de warmte geen kans om te ontsnappen. Dit is dus zeer economisch én praktisch.

Waarvoor worden snelloopdeuren gebruikt?

Een snelloopdeur wordt veel gebruikt in magazijnen en productieruimtes. Ook ruimtes die verbonden zijn met buiten, waar veel heftrucks in en uit rijden, zijn ideaal voor snelloopdeuren. Tenslotte worden deze deuren veel toegepast in de voedselindustrie, waar het voedsel op een bepaalde temperatuur bewaard dient te blijven.

Heeft u een magazijn, productieruimte of andersoortige ruimte waar een snelloopdeur goed van pas komt? Dan kunt u een offerteaanvraag indienen, die wij vervolgens onder een groot aantal aanbieders zullen verspreiden. Deze aanbieders zijn uiteraard gespecialiseerd in het plaatsen van dergelijke industriedeuren, dus de offerte zal compleet zijn met levering en plaatsing. Vul het formulier in en ontvang snel de scherpe offertes!