Energiebesparing op maat De uitstraling van je woning verbeteren Je woning een luxe uitstraling geven met deze tips

Tegels op maat

Of het nu gaat over een badkamer, een hal of een woonkamer: tegels op maat zijn altijd de perfecte manier om te zorgen voor een onderhoudsvriendelijke vloer. Vooral in ruimtes waar de vloer nog wel eens nat of vies kan worden, zijn tegels de ideale vloer. Het schoonmaken is namelijk geen enkel probleem, en daarnaast ziet het er ook nog eens erg mooi uit.

Tegels aan de muur

Wenst u graag een unieke en eenvoudig schoon te houden achterwand in uw keuken? Wat dacht u van mozaïek tegeltjes als achterwand? Dit geeft niet alleen een zeer brocante en stijlvolle uitstraling, maar het is ook nog eens uniek! U kunt namelijk zelf een patroontje uitkiezen of ontwerpen dat vervolgens door de tegelzetter als keuken achterwand gemaakt wordt. Ook qua grootte en de kleur van de tegeltjes heeft u de vrije keuze. Samen met uw tegelzetter kunt u dus zorgen voor een unieke tegelwand. Overigens is dit niet alleen mogelijk voor een keukenachterwand, maar kunt u deze techniek ook toepassen in de badkamer.

Tegels op de vloer

Tegenwoordig is bijna alles mogelijk op het gebied van vloertegels. Wilt u graag een houten vloer maar ziet u op tegen het onderhoud en vindt u het vervelend dat een dergelijke vloer snel slijt? Dan kunt u kiezen voor vloertegels met een houtmotief. U heeft dan de esthetische kenmerken van een houtvloer, maar het gemak van de onderhoudsvriendelijke tegelvloer. U kunt echter ook kiezen voor een natuursteen vloer, bijvoorbeeld marmer. Er zijn talloze dessins verkrijgbaar, dus er is vast en zeker een marmeren vloertegel die aan uw wensen voldoet.

Wilt u graag weten wat de mogelijkheden voor u zijn op het gebied van vloertegels, zowel binnen als buiten? Of wenst u wandtegels voor bijvoorbeeld de badkamer of keuken? Laat ons uw wensen weten via het aanvraagformulier en wij zullen uw bericht uitsturen in ons netwerk van tegelspecialisten.