De perfecte keuken creëren: Tips en ideeën om jouw droomkeuken Hoe hoog zijn prefab aanbouw kosten? Keukens op maat

Trappen / betontrappen

Om thuis van de begane grond naar de eerste verdieping te geraken, is een trap noodzakelijk. Tenminste, wij gaan er niet van uit dat u een lift laat inbouwen in uw woonhuis. Door zijn aanzienlijke grootte is een trap niet alleen een praktisch iets, maar ook meteen de sfeerbepalende factor in de hal. Het is dus van belang dat deze aansluit bij de rest van uw wensen en interieur. Om die reden is het laten maken van een trap op maat een goede keuze.

Veel mogelijkheden met maatwerk

Veelal dient een trap redelijk compact te worden weergegeven, omdat deze anders veel loze ruimte creëert. Vervolgens wordt het nog iets moeilijker gemaakt doordat er vaak om een hoek gewerkt dient te worden. Wanneer u deze factoren samenvoegt, komt u al snel bij maatwerk uit. Het grote voordeel hiervan is dat u alles zelf kunt bepalen. Gaat u voor een open trap, een zwevende trap of een wenteltrap? Welk kleur wilt u gebruiken en wat voor materiaal komt er op de traptreden te liggen? Samen met een trap specialist kunt u alle mogelijkheden doorspreken, wat uiteindelijk zal resulteren in een op maat gemaakte trap die compleet voldoet aan uw wensen.

De nieuwste trend: betontrappen

Een betontrap wordt steeds vaker toegepast, zowel binnen als buiten. We kunnen spreken van een echte trend op trappen gebied. Een betontrap kan ook op maat worden gemaakt, wanneer uw binnen- of buitenruimte zich hiervoor leent. Ook hierin zijn diverse opties, bijvoorbeeld een wenteltrap of een trap met een hoek erin.

Heeft u interesse in een trap op maat? Zet uw wensen in het offerteaanvraag formulier en stuur het naar ons toe. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw aanvraag bij diverse trap professionals terecht zal komen.