Optimale bedrijfspand huren Alles wat je moet weten over het verwijderen van een draagmuur Vloerverwarming of luchtverwarming in je woning laten plaatsen

Unieke decoratie mogelijkheden

Wanneer u eens iets anders wilt dan iedereen al heeft, dan kunt u kiezen voor unieke decoratie in uw interieur. Wij geven u graag enkele opties waarmee u uw interieur kunt decoreren zonder dat het “standaard” en saai wordt.

Decoratiepanelen

Een decoratiepaneel is dé manier om een wand te voorzien van een mooie en stijlvolle decoratie. U kunt er voor kiezen om een gedeelte van de muur te voorzien van een decoratiepaneel, maar het is ook mogelijk om een hele muur te bedekken met panelen. Aangezien de panelen diverse motiefjes kunnen hebben, bijvoorbeeld een baksteen motief, is het een manier om wat rustieke materialen in het het huis terug te brengen zonder dat u alles hoeft te verbouwen.

Schilderijen op de grond

Het ophangen van schilderijen is natuurlijk redelijk standaard. Toch is er een eenvoudige manier om schilderijen op een unieke manier tentoon te stellen. U kunt de paintings namelijk ook gewoon op de grond tegen de muur zetten. Dit geeft een artistieke uitstraling aan uw ruimte. Het is overigens beter om dit tegen een witte of neutraal gekleurde muur te doen. Een muur met een drukke print is hier niet voor geschikt.

Decoratietakken

Het toevoegen van een beetje groen is altijd een goed idee. Het maakt de ruimte levendig en sfeervol. We kunnen ons echter voorstellen dat een standaard bosje bloemen af en toe gewoon saai wordt. Het is ook mogelijk om uw interieur op te fleuren met decoratietakken. Deze unieke manier van decoreren zal u zeker goed bevallen, aangezien er ontzettend veel mogelijkheden zijn. U kunt ze ophangen, in een vaas zetten, op een schaal leggen, noem maar op.

Heeft u interesse in een unieke vorm van interieurdecoratie? Vul het contactformulier in en laat u vrijblijvend informeren door onze creatieve partners!