Schoonmaaktips die het jou een stuk makkelijker maken Interieurdesign op maat Glazen ramen

Verlichting

De verlichting in een ruimte is een echte sfeermaker. Door bepaalde gedeeltes van een kamer te verlichten en anderen juist niet, ontstaat er een speels geheel van licht in een ruimte. Daarnaast is het natuurlijk ook erg praktisch, vooral op strategisch gekozen plekken zoals boven de keukentafel. Een goed lichtplan kan een ruimte echt doen opleven. Door een mooie combinatie te maken van hangverlichting, vloerlampen en wandlampen, zult u een sfeervolle en leefbare ruimte creëren.

Verlichting op maat laten maken

Wanneer u echt iets unieks wilt, dan is het mogelijk om verlichting op maat te laten maken. Het gaat hier natuurlijk om het armatuur. Een uniek armatuur geeft net dat beetje extra aan een kamer. Wandlampen zijn sfeervolle en subtiele lichtbronnen die zorgen voor een mooie lichtgloed op de muren. Een hanglamp is weer een stuk praktischer en wordt veelal boven tafels en dergelijke geplaatst, bijvoorbeeld in de keuken of de eetkamer. Vloerlampen zijn een combinatie van een lichtbron en een stijlvolle toevoeging aan elke kamer. Ongeacht de stijl waarin u uw kamer of huis heeft ingericht, u kunt altijd kiezen voor op maat gemaakte verlichting die uniek is én past bij uw huis!

Lichtplan

Wilt u uw ruimte optimaal verlichten? Heeft u een donkere hoek en wilt u deze bij de rest van de kamer betrekken? Door middel van een goed en professioneel opgezet lichtplan kan dit worden gerealiseerd. Een professioneel binnenhuisarchitect kan u daar in bijstaan. Echter, het is ook gewoon mogelijk om een professionele verlichtingsspecialist in te schakelen. Hij of zij kan u in de meeste gevallen ook al van advies voorzien.

Wilt u professioneel verlichtingsadvies en meteen lichtbronnen én armaturen online kopen? Zet uw wensen in het contactformulier en wij zorgen dat de lichtspecialisten in ons netwerk u een offerte doen toekomen.